Provincialeweg 101D, Heiligerlee

Verkoop, inruilverhuur & reparatie van aanhangers

Ook voor verkoop, verhuur, inruil en reparatie van aanhangwagens en vakantiebagagewagens. kunt u terecht bij Kalk Bandenservice in Heiligerlee. Wij bieden een ruim aanbod in types en formaten aanhangers van drie gerenommeerde merken.

 

 

 Nieuws van Hapert aanhangwagens.

De Amigo ongeremd 750 kg in 2 afmetingen leverbaar.

Afm. 200-131 cm.    €  1265,--

Afm. 258-131cm      €  1310,--

 

Het oer-Hollandse Saris is al sinds 1959 een toonaangevende internationale speler in aanhangwagens. Saris bouwt aanhangers van meer dan goede kwaliteit - daarom krijgt u standaard twee jaar volledige garantie - met de zekerheid van jarenlange service en optimale veiligheid onderweg. Saris aanhangwagens zijn modulair opgebouwd zodat in geval van schade of onderhoud onderdelen eenvoudig te vervangen zijn. Saris biedt een optimale mix van kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid, door slimme constructies en gebruik van lichtgewicht materialen van de hoogste kwaliteit.

 

 

Hapert biedt al ruim een halve eeuw transportoplossingen waarop u kunt vertrouwen. Op basis van de beproefde lastechnologie garandeert Hapert de sterkste en duurzaamste aanhangwagens tot 3500 kg van Europa te leveren. De robuuste aanhangers zijn gemaakt voor intensief gebruik tegen de laagste kosten per kilometer.